Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

Çilem kocamaz ,Hatice Kaya ve erol Demirel isimli öğretmenlerimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ TABLODA PAYLAŞILMIŞTIR.

*SINAV TARİHİNDE ÖĞRENCİLERİN HAZIR OLMASI GEREKMEKTEDİR.

*SINAVA KATILAMAYAN ÖĞRENCİLER MAZERETLERİNİ GÖSTERİR BELGELERİ OLMASİ ŞARTIYLA SINAVA DAHA SONRADAN GİREBİLİRLER.

Mrt

BİGEP kapsamında okulumuzda 11-15 Mart tarihleri arasında "Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması" düzenlenmiştir. Yarışmada 7/A sınıfı öğrencilerinden Mustafa ŞEN, Mehmet ALİ ve Abdi ŞAHİN galip gelmiştir. Yarışmamıza katılan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..

Mrt

BİGEP kapsamında TARİH dersinde ''Hz Muhammed(s.a.v)ve Dört Halife Dönemi''nde gerçekleşen olayları analiz eder'' kazanımına bağlı olarak yarışma etkinliği düzenlenmiştir.

Mrt

BİGEP kapsamında öğrencilerimizin derslere motivasyonunu artırmak amacıyla

Sınıflar arası bilgi yarışması 11-15 Mart tarihleri arasında düzenlendi.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır

Mrt

1950 sonrası Türk romanı konusuyla bağlantılı olarak Orhan Kemal’in Bereketli Topraklar Üzerinde adlı romanının filmini izledik

Mrt

Suruç ilçe müftülüğünde düzenlenen 40 Hadis Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Mehmet ALİ ilçe birincisi, Abdi ŞAHİN ilçe ikincisi olmuştur.

Emeği geçen okul müdürümüz MUSTAFA AYDENİZ ve Din Kül.Ahlak Bil. Öğretmenimiz RABİA ŞAHİN hocamıza teşekkür ederiz.

023-2024 1.DÖNEM 2.YAZILI SINAV TAKVİMİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRLENE TARİH VE SAATTE

SINIFLARINDA HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

• Sorumluluk sınavlar 18-22 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerin 15 Eylül cuma günü ders bitimine kadar Müd.Yar.Yunus POLAT a Dilekçe vermeleri gerekmektedir.
  • SORUMLULUK SINAVLARI ALINAN DİLEKÇELERE GÖRE AÇILACAKTIR

BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR ?

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZİRAN SORUMLULUK SINAVIDIR.